Najnovije vesti

5. Mar. 2018 ЈКП Богатић набавило ново возило

Video prilog

Возни парк Јавно-комуналног предузећа у Богатићу од данас је богатији за нову хидрауличну зглобну платформу Х 14, произвођача ХК "Пролетер" - камион са корпом и дизалицом. Послови одржавања јавне расвете однедавно спадају под надлежност овог предузећа, а новом машином они ће бити додатно олакшани.

„Платформа са дизалицом и корпом на камиону обезбедиће нам мобилнији и бржи рад на одржавању уличне расвете. Флексибилност дизалице и димензије корпе за рад на висини омогућавају једноставан приступ обављању скоро сваког посла на висини, па ће се убудуће сви радови на одржавању уличне расвете у општини Богатић обављати преко нас. Вредност возила је 10 милиона динара без ПДВ-а, а набављен је путем финансијског лизинга заједничке понуде Банка Интесе и Wест Труцк д.о.о., који је ЈКП-у омогућен преко локалне самоуправе Општине Богатић“, изјавио је Аљоша Гарибовић, в.д директора ЈКП „Богатић“.

Након завршене обуке, запослени из овог предузећа почеће са употребом платформе, па ће убудуће поред уштеде, она помоћи и у бржем отклањању кварова. Досадашње одржавање уличне расвете у општини Богатић обављала су приватна предузећа, путем тендера, па ће се уз помоћ новог возила смањити и одлив новца из буџета општине, додају у ЈКП „Богатић“.

Извор: www.macvainfo.rs
VRH