Arhiva

22. May. 2020 ОДРЖАНА СЕДНИЦА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

Данас, 22.05.2020.године у Шапцу одржана је 3.седница Савета Мачванског управног округа.

Седници су присуствовали др Игор Драгичевић из Завода за јавно здравље Шабац, Зоран Јевђевић, начелник Полицијске управе Шабац и представници општина и градова. Испред Општине Богатић седници су присуствовали Ненад Бесеровац, председник Општине и Мирољуб Станић, начелник Штаба за ванредне ситуације.

Тема седнице биле су активности Мачванског управног округа у време ванредног стања, сарадња са Заводом за јавно здравље Шабац и Полицијском управом Шабац у спровођењу мера Кризног штаба и Владе Републике Србије.

Председник општине Богатић , уједно командант Штаба за ванредне ситуације општине Богатић, Ненад Бесеровац изнео је кратак извештај о раду Штаба за ванредне ситуације на територији општине Богатић за време ванредног стања.

Др Игор Драгичевић овом приликом је похвалио рад Штабова за ванредне ситуације на територији нашег Округа и истакао да је поред градова Шапца и Лознице, општина Богатић имала највише тестираних лица и да је једина општина са Округа која није имала позитивних на COVID 19.

Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац, овом приликом се захвалио свима на успешној сарадњи за време трајања ванредног и тим поводом уручио захвалнице. Захвалницу у име Општине Богатић примио је председник Општине Ненад Бесеровац.

VRH