Arhiva

13. Aug. 2014 Saopštenje PU Šabac - U više akcija u Šapcu, Loznici i Bogatiću zaplenjeni narkotici

Šabačka policija je u više akcija pronašla i zaplenila supstance za koje se osnovano sumnja da su narkotici.

Prilikom pretresa podruma kod G.M. iz Šapca pronađena je kesa u zamrzivaču, a u kojoj se nalazilo 14 razmerenih paketića sa belim prahom, za koji se sumnja da je amfetamin spid, težine 12,4 grama.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužioca, G.M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Šapčaninu I.G. pripadnici policije su takođe po nalogu nadležnog tužilaštva odredili meru zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom putničkog vozila i stana osumnjičenog, pronađeno je ukupno i oduzeto 88,4 grama belog praha za koji se sumnja da je amfetamin spid, vagica za precizno merenje kao i više kesica za pakovanje narkotika.

Pripadnici Policijske stanice u Loznici su u dvorištu porodične kuće, u mestu Banja Koviljača, pronašli zasad od sedam biljaka za koje se osnovano sumnja da su marihuana, težine 2,150 grama. Rad na ovom slučaju se nastavlja.

Takođe, policija u Bogatiću je po odobrenju nadležnog tužioca odredila meru zadržavanja S.N. iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod njega je pretresom pronađen i oduzet 51 razmeren paketić sa zeljastom materijom za koju se sumnja da je marihuana, 63,4 grama.

Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti predat nadležnom tužilaštvu.

VRH