Arhiva

6. Apr. 2017 TOOB sa privrednicima i preduzetnicima na sajmu „Spreg“ u Valjevu

 

Sajam privrede zapadne Srbije „SPREG 2017“ održava se 6., 7. i 8. aprila po četrnaesti put u Omni centru u Valjevu. Pod sloganom „Otvara vrata uspeha“ ovaj sajam okupio je oko 200 izlagača iz Srbije i BiH, a izlagačku strukturu čine 70 odsto neposredni proizvođači, sektor trgovine zastupljen je 18%, a uslužne delatnosti 11 odsto.

Na 14. „Spreg“-u i ove godine predstavlja se Turistička organizacija opštine Bogatić i Opšte udruženje preduzetnika Bogatić. Posetioci sajma biće u prilici da vide turističku ponudu iz srca Mačve, koju će predstaviti i poljoprivredna gazdinstva, dok će se preduzetnici predstaviti u oblasti proizvodnje opreme za poljoprivredu istočne hrane, boja i lakova i kancelarijskog materijala.

Sajam u Valjevu podjednako je privlačan kako malim preduzetničkim radnjama i velikim kompanijama, tako i udruženjima, komorama, klasterima i lokalnim samoupravama.

Primarni cilj sajma SPREG je afirmacija, promocija i predstavljanje domaćih proizvoda i proizvođača.

Organizatori za tri dana sajma očekuju više od 15.000 posetilaca iz Srbije i regiona. Radno vreme sajma je 10-19h u četvrtak i petak, a u subotu 10-16h. Ulaz na sajam je besplatan.

 

VRH