Arhiva

29. Sep. 2017 Uvođenje u posao izvođača poslednje faze radova na fiskulturnoj sali Mačvanske srednje škole

Objekat fiskulturne sale Mačvanske srednje škole u Bogatiću danas su obišli predstavnici Ministarstva privrede, lokalne samouprave i izvođači radova, koji bi u narednih 60 dana trebalo da završe poslove finalne faze. Ovi radovi podrazumevaju postavljanje sportske podloge i stolica na tribine.

„Nadamo se da će svi rokovi biti ispoštovani ida će naša škola za dva meseca dobiti salu dostojnu naših đaka. To su sve unutrašnji radovi, koji ne zavise previše od vremenskih prilika“, izjavila je Milica Dražić, direktor Mačvanske srednje škole.

Firma „Musculus“ iz Beograda izvodiće radove na instalaciji sportskog parketa na terenu fiskulturne sale površine 1133 m2. Sportski pod vodećeg svetskog proizvođača „Junckers“ iz Danske upotpuniće izgled sale.

„Ovo je pod koji poseduje FIBA sertifikat, što garantuje najviše standarde kvaliteta. Ovakav parket urađen je i u najvećim sportskim centrima, kao što je Beogradska arena, Hala „Zorka“ Šabac, do malih fiskulturnih sala. Po našem dinamičkom planu, naši radovi startuju 10. oktobra“, rekao je Marko Popović iz firme „Musculus“.

Vrednost završne faze radova je 16,5 miliona dinara, od kojih Ministarstvo privrede iz zajma Evropske investicione banke obezbeđuje 6,9 miliona, a ostatak Opština Bogatić.

VRH